Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Εργαστήρια παραμυθιού για παιδιά και ενήλικες

Όποιος αγαπάει το παραμύθι, να η στιγμή να βουτήξει στον κόσμο του! Τα εργαστήρια παραμυθιού που ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούνιο και είχαν την αναμενόμενη επιτυχία σε συμμετοχή και έδωσαν σε όλους μας συγκινητικές στιγμές, επιστρέφουν δριμύτερα: νέοι χώροι υποδοχής, πιο πολλές δραστηριότητες. Πάμε να δούμε τι θα γίνει φέτος:

Λάλοι παραμυθάδες (για παιδιά δημοτικού)
Το εργαστήρι δραματοποίησης, που θα ξεκινήσει στις 10 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις αρχές Μαΐου, έχει σκοπό να αναδείξει τα ταλέντα των παιδιών μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και τις βιωματικές δραστηριότητες, όμως πάντα με γνώμονα τους κανόνες του μαγικού παραμυθιού. Οι συναντήσεις θα είναι μια φορά την εβδομάδα και θα καταλήξουν σε μια παράσταση μπροστά σε κοινό.
Αναλυτική περιγραφή εργαστηρίου
Αρχικό κόστος: 20€/μήνα
 

Φτιάξε, καρδιά μου, το δικό σου παραμύθι (για ενήλικες) - επίπεδο Ι
Οι ενήλικες θα μπουν στη διαδικασία να δημιουργήσουν το δικό τους παραμύθι. Χωρίς θεωρίες και μελέτη αλλά μέσα από βιωματικές δραστηριότητες κάνουμε βουτιά κι όπου μας βγάλει. Οι 5 συναντήσεις θα ξεκινήσουν στις 10 Οκτωβρίου, μια φορά την εβδομάδα. Τα αποτελέσματα δεν θα παρουσιαστούν σε κοινό, εκτός αν η ομάδα αποφασίσει κάτι τέτοιο.
Συνολικό αρχικό κόστος: 25€

Φτιάξε, καρδιά μου, το δικό σου παραμύθι (για ενήλικες) - επίπεδο ΙΙ
Η ομάδα που θα δημιουργηθεί θα κάνει μαι συντονισμένη έρευνα γύρω από τον κόσμο του παραμυθιού, θα ανακαλύψει τα γιατί και τα πώς, και τα αποτελέσματα θα κρατηθούν ερμητικά ασφαλισμένα στην ψυχή των συμμετεχόντων. Βιωματικές δραστηριότητες, παιχνίδια του μυαλού και λίγη μελέτη. Το εργαστήρι θα είναι αυτοδιαχειριζόμενο και τα αποτελέσματά του θα εξαρτηθούν από τη σύσταση της ομάδας. Έναρξη 10 Οκτωβρίου και λήξη όποτε η ομάδα κρίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή.
Αρχικό κόστος: 20€/μήνα


*Για κάθε προτεινόμενο μέλος είτε στην ίδια οικογένεια είτε όχι, υπάρχει έκπτωση 10%, ανεξάρτητα με την επιλογή εργαστηρίου. Εάν κάποιος προτείνει διαπιστωμένα 8 άτομα, κερδίζει δωρεάν συμμετοχή στο εργαστήρι της επιλογής του.

Πληροφορίες: Γεωργία Ματσούκα, 6944152080, lalou.lolo@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου